1. 0
    Soru soruldu Programlama PHP 1 ay önce
    d4mncoder
    Ünvan yok
    Anlık olarak yeni mesaj var mı diye veritabanını long pollingle kontrol ediyorum. Çalışıyor fakat ilk ajax gittikten sonra tüm site donuyor. Yeni sekmede açsam bile site açılmıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?js bu şekilde(function mesajlariAl(url){ $...

    Anlık olarak yeni mesaj var mı diye veritabanını long pollingle kontrol ediyorum. Çalışıyor fakat ilk ajax gittikten sonra tüm site donuyor. Yeni sekmede açsam bile site açılmıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

    js bu şekilde

    (function mesajlariAl(url){
      $.ajax({ url: url, success: function(data){
        //Yazdır
        $('#mesaj_liste').append(data.mesajlar);
      }, dataType: "json", complete: mesajlariAl, timeout: 30000 });
    })();

    Codeigniter'da controller bu şekilde

    set_time_limit(0);
    
    while(true){
    $mesajVarMi = $this->mesaj_model->yeniVarMi($kullanici_id);
        if($mesajVarMi){
            $data['durum'] = 1;
            $data['mesajlar'] = $this->mesaj_model->yeniMesajlariGetir($kullanici_id);
            
            echo json_encode($data);
            
            break;
        }else{
            sleep( 1 );
            continue;
        }    
    }
    
    1. 0
      Soru soruldu Programlama PHP 2 ay önce
      Fatih
      Ünvan yok
      #symfony 2.8Selamlar,routing.yml dosyasına şunu ekleyince şöyle bir hata alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir? Google'da aradım ama, bundle generation ile ilgili sonuçlar çıkıyor.book_create: path: /createdefaults: { _controller: "BookkeeperManagerBundle...

      #symfony 2.8

      Selamlar,

      routing.yml dosyasına şunu ekleyince şöyle bir hata alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir? Google'da aradım ama, bundle generation ile ilgili sonuçlar çıkıyor.

      book_create:
          path: /createdefaults: { _controller: "BookkeeperManagerBundle:Book:create" }
          requirements: { _method: post }

      Hata:

      Level "info" is not defined, use one of: 100, 200, 250, 300, 400, 500, 550, 600 in /opt/lampp/htdocs/bookkeeper/src/Bookkeeper/ManagerBundle/Resources/config/routing.yml (which is being imported from "/opt/lampp/htdocs/bookkeeper/app/config/routing.yml").
      1. 1
        Soru soruldu Programlama PHP 2 ay önce
        Bar Halkinov
        Ünvan yok
        Merhaba, Google API kullanarak YouTube videolarını listelemek istiyorum. Linkteki snippet'i kullanıyorum.https://github.com/youtube/api-samples/blob/master...Sorun şu ki YouTube API aktifleştirdiğim ve Client ID/Secret doğru girdiğim halde şu hatayı alıyo...

        Merhaba, Google API kullanarak YouTube videolarını listelemek istiyorum. Linkteki snippet'i kullanıyorum.

        https://github.com/youtube/api-samples/blob/master...

        Sorun şu ki YouTube API aktifleştirdiğim ve Client ID/Secret doğru girdiğim halde şu hatayı alıyorum.

        Client Credentials RequiredYou need to set $OAUTH2_CLIENT_ID and $OAUTH2_CLIENT_ID before proceeding.

        Yardımcı olabilecek birisi var mı? :)

        1. 0
          Merhaba arkadaşlar.Ben formun gideceği adresi switch case yapısı kullandığım için get ile gönderiyorum ama method'u post. Bu kullanımda bir problem var mı?<form id="SoruFormu" action="index.php?git=sonuc" method="post"></form>

          Merhaba arkadaşlar.

          Ben formun gideceği adresi switch case yapısı kullandığım için get ile gönderiyorum ama method'u post. Bu kullanımda bir problem var mı?

          <form id="SoruFormu" action="index.php?git=sonuc" method="post"></form>
          1. 0
            Soru soruldu HTML Javascript Programlama PHP CSS 3 ay önce
            Ramazan Sancar
            Php Devoloper & Web Security
            Php Developer 'ım.Ben bu zamana kadar 2-3 tane kullandım.-Dreamweawer (Amatörlük zamanım burada geçti.)-NotePad++ (Kendimi Geliştirdiğimi anladığımda kendimi burada buldum.)-Brackets (Arkadaşımdan gördüm. Kullanımı gayet güzel geldi şuan bunu kullanıyoru...

            Php Developer 'ım.
            Ben bu zamana kadar 2-3 tane kullandım.
            -Dreamweawer (Amatörlük zamanım burada geçti.)
            -NotePad++ (Kendimi Geliştirdiğimi anladığımda kendimi burada buldum.)
            -Brackets (Arkadaşımdan gördüm. Kullanımı gayet güzel geldi şuan bunu kullanıyorum. Ftp bağlantısı ile anlık olarak sunucu üzerinde değişiklik yapması olsun güzel.(Bant genişliğini biraz zor duruma düşürebilir dikkat!) Herkese de tavsiye ederim.)

            1. 0
              Merhabalar, web sitem için ana sayfada iki ayrı kategoriden veri çekmek istiyorum. İlk kategoriden çekilen veriler üstte ikinci kategoriden çekilen veriler altta oldun istiyorum. Şu kodlarla ilk kategoriden verileri çekebildim.&lt;header class="page-heade...

              Merhabalar, web sitem için ana sayfada iki ayrı kategoriden veri çekmek istiyorum. İlk kategoriden çekilen veriler üstte ikinci kategoriden çekilen veriler altta oldun istiyorum. Şu kodlarla ilk kategoriden verileri çekebildim.

              <header class="page-header">
                                  <h3 class="widget-title"><strong>Oyun Haberleri</strong></h3>
                              </header><!-- .page-header -->
              
                              <?php query_posts('category_name=oyun-haberleri&posts_per_page=5' ); 
                              if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> 
                              <?php if ( 'standard' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
                              <?php elseif ( 'classic' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'classic' ); ?>
                              <?php elseif ( 'grid' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'grid' ); ?>
                              <?php endif; ?>
              
                              <?php endwhile; ?>
                              
                              <div class="clearfix"></div>
              
              
              

              Ancak İkinci kategoriden çekmek için aynı kodları kullandığımda hata alıyorum. Hata aldığım kodlar;

              <header class="page-header">
                                  <h3 class="widget-title"><strong>Oyun Haberleri</strong></h3>
                              </header><!-- .page-header -->
              
                              <?php query_posts('category_name=oyun-haberleri&posts_per_page=5' ); 
                              if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> 
                              <?php if ( 'standard' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
                              <?php elseif ( 'classic' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'classic' ); ?>
                              <?php elseif ( 'grid' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'grid' ); ?>
                              <?php endif; ?>
              
                              <?php endwhile; ?>
                              
                              <div class="clearfix"></div>
              
              <header class="page-header">
                                  <h3 class="widget-title"><strong>Teknoloji Haberleri</strong></h3>
                              </header><!-- .page-header -->
              
                              <?php query_posts('category_name=teknoloji-haberleri&posts_per_page=5' ); 
                              if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> 
                              <?php if ( 'standard' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
                              <?php elseif ( 'classic' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'classic' ); ?>
                              <?php elseif ( 'grid' === $layout ) : ?>
                                  <?php get_template_part( 'content', 'grid' ); ?>
                              <?php endif; ?>
              
                              <?php endwhile; ?>
                              
                              <div class="clearfix"></div>

              Acaba neyden kaynaklanıyor. Kullandığım sistem Wordpress.

              1. 3
                Bağlantı paylaşıldı Programlama PHP 3 ay önce
                yadi.sk
                Kverti
                wild west hacker
                PayPal Türkiye'den çekildi ama ben yine de paylaşayım. Faydalanacak olan illa ki çıkar veya yarın öbür gün PayPal geri gelir.İndir: https://yadi.sk/d/OEedwbSMuBbEvVirustotal sonucu: https://virustotal.com/tr/file/679c4c6be60a0a5b997...Dosya kimliği:MD5 8a...

                PayPal Türkiye'den çekildi ama ben yine de paylaşayım. Faydalanacak olan illa ki çıkar veya yarın öbür gün PayPal geri gelir.

                İndir: https://yadi.sk/d/OEedwbSMuBbEv

                Virustotal sonucu: https://virustotal.com/tr/file/679c4c6be60a0a5b997...

                Dosya kimliği:

                MD5 8ae0ca3a202a4d972bfcc2fe01d888e1
                SHA1 c60be0dd0922db6afdd17dfdcde579de9a7d5098
                SHA256 679c4c6be60a0a5b997ea6e6d0d0fd8fc5392860ccb2c9edb6901be96397a93b
                ssdeep12288:+L3gfgXReDcMeX86KRjsjr3w/J+djKmRR0YxbDx7vul8iYbQRoRz:+LQIYDrpsYR+dmulvW8lkoRz
                Dosya boyutu 503.1 KB ( 515157 bytes )
                Dosya türü ZIP
                
                1. 0
                  Soru soruldu Programlama PHP 4 ay önce
                  Ali Rıza Özmen
                  Bilg. Müh. Öğrencisi
                  Merhaba kaç gündür çözemediğim bir konu var.Örneğin goo.gl/xxx adında bir linkimiz var, bu link site.com/abc adresine yönlendirme yapıyor.Ben goo.gl/xxx adresine girildiğinde site.com/abc adresinin ekrana yazdırılmasını istiyorum."Lütfen bekleyin. http://...

                  Merhaba kaç gündür çözemediğim bir konu var.

                  Örneğin goo.gl/xxx adında bir linkimiz var, bu link site.com/abc adresine yönlendirme yapıyor.

                  Ben goo.gl/xxx adresine girildiğinde site.com/abc adresinin ekrana yazdırılmasını istiyorum.

                  "Lütfen bekleyin. http://site.com/abc adresine yönlendiriliyorsunuz. Yönlendirme başarısız olursa buraya tıklayın." şeklinde bir mesaj görünsün istiyorum.

                  cURL ile denedim ama bir türlü beceremedim.

                  13
                  başlıklar
                  1
                  takipçiler
                  Bu Pano Hakkında
                  PHP, internet için üretilmiş, sunucu taraflı, çok geniş kullanımlı, genel amaçlı, HTML içerisine gömülebilen betik ve programlama dilidir. İlk kez 1995 yılında Rasmus Lerdorf tarafından yaratılan PHP'nin geliştirilmesi bugün PHP topluluğu tarafından sürdü...
                  PHP, internet için üretilmiş, sunucu taraflı, çok geniş kullanımlı, genel amaçlı, HTML içerisine gömülebilen betik ve programlama dilidir. İlk kez 1995 yılında Rasmus Lerdorf tarafından yaratılan PHP'nin geliştirilmesi bugün PHP topluluğu tarafından sürdürülmektedir. Ocak 2013 itibariyle 244 milyondan fazla web sitesi PHP ile çalışırken, 2.1 milyon web sunucusunda PHP kurulumu bulunmaktadır.